• 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • 14 gün içinde iade hakkı
  • Güvenli Alışveriş

Facebook Veri Silme Talimatları

 

Değerli müşterimiz,

'Facebook İle Giriş' özelliğini aktif ettiyseniz, veri silme ve özellik iptalini hesabınızdan yapabilirsiniz.

 

Nasıl Yapılır?

Bu işlemden sonra Facebook hesabınız ile yetki verdiğiniz bağlantı koparılacak ve 'Facebook İle Bağlan' özelliğiniz iptal edilecektir. Facebook'un bizimle paylaştığı verileriniz de silinecektir.